Vi har mulighed for at uddanne os hele livet.

Nanoq Akademi udvikler og tilpasser uddannelses- eller kursusforløb for afdelinger i virksomheder. Nanoq Akademi hjælper dig og virksomheder med kompetenceudvikling.

Kurser eller anden kompetenceudvikling kan tilrettelægges fleksibelt hele døgnet, alt efter virksomhedens behov, derved spare ventetid m.v. for virksomheden. Nanoq Akademi kommer gerne overalt i Grønland.

Nanoq Akademi bruger de bedste undervisere fra Grønland og Danmark med deres store erfaring, brede faglighed og dybe professionalisme. 

 

107O2167

Grønland forandrer sig i et tempo vi ikke har oplevet tidligere. Nanoq Akademi leder efter nye muligheder som opstår når forandringernes vinde blæser.

Alle vores arbejdspladser har brug for ansatte og ledere med flere og nye kompetencer Nanoq Akademi har fokus på vores kunder, og sammen med vores kunder udvikler vi løsninger og produkter, der gør virksomhederne konkurrencedygtige og ansatte og ledere attraktive.

Vores arktiske Inuitkultur har altid været international, men alligevel påvirker den globale verdens indflydelse i Grønland relationerne mellem os der bor, lever og arbejder i Grønland.

Nanoq Akademi er et grønlandsk konsulenthus, med globale partnere der har indbygget den grønlandske kultur i enhver tanke og handling.

 

Poul Lyberth stifter og indehaver af Nanoqakademi.